Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

Facebook goes twitter?

facebook-newsEr det bare mig eller Facebook sindsyg gode til at efterligne Twitter og derfor blive attraktive for flere brugere. Når man ser på sin egen personlig Facebook startside, så ligner den (efter sidste make over) utroligt meget Twitter. Hvis du ikke er på Twitter, så er det måske på tide.

Nu tager Facebook endnu et skridt i kampen for at blive enehersker i de sociale mediers univers. Fra på lørdag kan du få dit eget brugernavn, som man kender det fra twitter. Det betyder, at du får din personlige adresse facebook.com/ditnavn. Dette bliver både muligt for din egen profil og dine fansider.

Jeg tror, at mange vil blive meget glade for dette skridt. Jeg synes, at Facebooks urls har været alt for lange og besværlige at give videre. Det vil blive mere enkelt at henvise til sine fansider og profil.

Du kan læse Facebooks forklaring her.

Hvis du har fanside, så læs dette og læs lige det her.

Hvad synes du om dette skridt?

Lad mig hjælpe dig med din online marketing. Læs mere om

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

Random Posts

    Simon Willer

    Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.