Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

Gør din blog bedre i løbet af 31 dage

build-better-blogHar du brug for ny inspiration til din blog? Kender du det at gå i stå med skrivning eller den videre udvikling? Opdag nye muligheder i denne post.

Jeg elsker at blogge og jeg synes, at det er super sjovt. Jeg skriver om det, der interessere mig. Hvis du også er en blogger, så leder du sikkert også jævnligt efter ny inspiration.

Nogle af de bloggere jeg beundrer er dem, der har været med i lang tid. En af dem er Darren Rowse fra problogger. Jeg har fulgt Darrens blogs før, at han startede problogger, da jeg gennem nogle fællesbekendte stødte på hans personlige blog. Han er værd at undersøge. Desværre ved han ikkes så meget om tilstanden i Danmark.

Darren har inspireret mange tusinder af bloggere rundt om i verden. Han er sindsyg dygtig og ved virkeligt hvad han snakker om.

Darren har netop udgivet en ny e-bog, der virkelig sparker røv. Den hedder 31 days to build a better blog. Jeg har selv fulgt forløbet og har været super tilfreds med resultatet. Man kan virkeligt lære meget af Darren og hans store erfaring indenfor blogging. Jeg synes, at du skal overveje at bruge de 19.95 dollars. Det er alle pengene værd.

Hvor får du ny inspiration fra til din blog?

Lad mig hjælpe dig med din online marketing. Læs mere om

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

Tjek også disse artikler:

Simon Willer

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.