Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

Gør din twitter personlig

Er du på twitter? Vil du gerne have din egen personlige profil? Så læs dette indlæg, hvis du gerne vil gøre et godt førstehåndsindtryk.
personligtwitter
Vær unik
Hvis du lige har oprettet din twitter-profil, så ligner den alle andres. Hvis du gerne vil have flere followers, så tænk over hvordan din profil ser ud.

  • Opdater dine private informationer.
  • Find et godt billede af dig selv.
  • Ændre lidt i farver på tekst og baggrund.
  • Skift baggrunden ud. Behold ikke standard designet.

Først skridt! Klik på menu-punktet settings.

Opdater dine private informationer
Det første du skal gøre er at opdatere din One Line Bio. Det er en din måde at beskrive dig skriftligt. Du har 160 anslag, så brug dem fornuftigt.
oneline-bio
Find et godt billede af dig selv
Under Picture har du mulighed for at uploade et billede af dig selv. Dette kommer frem hvergang, at du skriver et indlæg på twitter. Husk at når billedet vises, så er det meget lille. Derfor er det en god ide at finde et billede af dit ansigt, for det svært at se det er dig, hvis du bruger et billede af hele din krop.

find-personligt-billede

Ændre lidt i farver på tekst og baggrund
Jeg synes, at det er sjovest at komme ind på en twitter-profil, der er lavet personlig. At ændre farven på tekst og baggrund kan betyde, at du udskiller dig fra mængden.
Klik på Design. Her finder du tre muligheder.

  • Vælg et tema – Som standard har du 12 standard temaer, der er mulige at vælge. Det du skal er at vælge på det ønskede og klikke på Save changes.
    tre-muligheder
  • Ændre design farver – Hvis du klikker på Change design colors, så får du seks muligheder. Du kan ændre farven på baggrund, tekst, links, højre side og kanten på højre side.
    change-design-colors

Ændre Baggrunds billede
Du tænker måske, at du ikke har brug for andet end et standard tema, men jeg vil opfordre dig til lave en personlig baggrund. Det er faktisk ikke super svært og de fleste kan gøre det. Hermed to fremgangs måder at gøre det på.
change-background-image

Brug powerpoint
the closet entrepreneur har lavet en rigtig god guide til hvordan, at man laver en baggrund i power point. Så hvis du er power point-typen, så er det en meget håndgribelig fremgangsmåde. (Engelsk)

Gør det helt selv
Hvis DU ligesom mig godt kan lide og rode lidt med tingene og se sit eget produkt, så skal du lave din helt egen twitter-baggrund. Faktisk behøver du ikke at være grafisk designer eller programmør for at få din personlige twitter baggrund. Du har faktisk mulighed for at uploade et billede fra ferien eller kontoret. Klik på Change background image. Klik på Gennemse og find de ønskede billede. Husk: biledet skal være formatet jpeg, gif eller png og max 800k. Hvis du vil have det til at fylde skærmen, så skal billedet være 1280×1024 pixels og helst større.

Hvis du ved lidt om billede behandling, så er det oplagt at lave en personlig baggrund. Der er nogle gode retningslinjer for at få det til at passe med twitters design.
Som sagt skal dit billede være 1280×1024 pixels, hvis det skal fylde skærmen på flest mulige computerskærme. I de fleste af de deisgns jeg laver, så bruger jeg højre side til alt det vigtige fx. logo, tekst, billede osv. Højre er den side, der mest sjældent bliver justeret alt efter hvilken skærm og opløsning folk sidder med. Jeg arbejder derfor med en brede op op 225 pixels i højre side. Hvis du også gør det, så vil du sikker på at største delen af dem, der besøger din side kan se hele højre side.

Lad mig hjælpe dig med din online marketing. Læs mere om

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

Tjek også disse artikler:

Simon Willer

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.