Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

Twitter Power

0470458429Vil du lære mere om den hurtigst voksende marketings mulighed? Denne bog kan hjælpe dig videre i at bruge twitter. Hvis du ikke allerede er oprettet på twitter, så kan du her læse hvordan du bliver oprettet på twitter.

Jeg er virkelig glad for at læse bøger og derfor leder jeg altid efter bøger, der kan udvide den viden, at man kan finde via blogs og websites. Forfatteren Joel Comm er en af de typer som man med jævne mellemrum støder ind i på nettet, uanset om man vil det eller ej. Der er ingen tvivl om, at han ved virkelig meget om Internet Marketing og sociale medier.

Jeg har virkelig nydt hans bog. I bogen giver han gode råd, så vi ikke dummer os gang på gang når, at vi bruger Twitter. Jeg synes, at han dækker mange områder om hvordan, at man opbygger et brand på twitter og han gør det godt. Bogen kan helt sikkert anbefales til alle, der gerne vil fortælle mere om sig selv eller blive mere synlig som produkt/firma. Jeg synes, at du skal prøve at læse den.

Som alle andre bøger om internettet, så kan Twitter Power ikke altid følge med. Nogle af de ting, der står i den er også rimeligt basic, men jeg synes, at den er et køb værd.

Køb Twitter Power for 148 kr. (01/05 2009)

Lad mig hjælpe dig med din online marketing. Læs mere om

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

Tjek også disse artikler:

Simon Willer

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.