Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

VIDEO: The daily Show – Twitter Frenzy

Jeg faldt lige over denne video fra the daily show. Den siger vist lige om hvor fanatiske de er omkring twitter i USA og så er den faktisk ret sjov!

The Daily Show With Jon Stewart M – Th 11p / 10c
Twitter Frenzy
thedailyshow.com
Daily Show
Full Episodes
Economic Crisis Political Humor

Har du nogle sjove twitter links?

Lad mig hjælpe dig med din online marketing. Læs mere om

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

Tjek også disse artikler:

Simon Willer

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.