Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

Sådan bruger du twitter

Vil du gerne finde ud af hvordan twitter fungerer? Dette er din guide til at blive mere fortrolig med twitter. Du skal først oprettes og her er lidt mere om hvad twitter er.

saadan-bruger-du-twitterFoto af b-tal

Første skridt: Login på din twitter startside

Find venner og bliv en follower
Klik på ”find people” og søg efter mennesker du gerne vil følge.
Søgeresultatet kommer frem. Klik på den grå boks med teksten ”Follow” ud for den rigtige person.
Du er nu blevet follower og du kan følge med i hvad personen skrive via din twitter startside.

Hvis du gerne vil finde flere du kan følge, men ved ikke hvem, så tjek profilen hos dem du er follower af. Under personens information kan du klikke  på ”following_profile” (dem personen selv følger) eller ”followers_profile” (dem der følger personen). Dermed finder du forhåbenligt en masse spændende mennesker, som du kan blive follower af.

Send twitter beskeder (tweets/pip)
twitter beskeder er små beskeder på 140 karakterer eller under.
Du kan skrive dem direkte på netttet efter, at du er logget ind via din twitter startside.
Din besked bliver så vist på dine followers twitter startside.

Skriv beskeder til andre
Dette foregår på to måder: @replies eller Direct Message (DM)

@replies bruges når, at du læser en spændende tweet og ønsker at kommentere så alle dem, der følger dig kan se, at her sker noget spændende. Lad os sige, at jeg stiller et spørgsmål og du gerne vil svare på det. Så skriver du en ny beskeder, der begynder: @getsocial dit svar. Beskeden vises både om på dine followers twitter startside og i min personlige @getsocial indbakke. På den måde kan jeg hurtigt se, at du har svaret på mit spørgsmål.

Direct Mesagges er når, at du gerne vil skrive en helt personlig besked til en du følger. Det gør du ved at klikke på Direct Messages ude i højre side. I toppen af siden kan du vælge hvem beskeden skal være til. Derefter skriver du den ønskede besked. Modtageren får beskeden i sin Direct Message indbakke.

saadan-bruger-du-twitter-profil

Hvad er dine erfaringer med twitter?

Lad mig hjælpe dig med din online marketing. Læs mere om

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

Tjek også disse artikler:

Simon Willer

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.