Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

hvad er facebook?

Er du træt af at høre på folk snakke om facebook uden, at du ved hvad det er? Med denne guide får du svaret på nogle af de spørgsmål du måtte have. For facebook-bølgen er over os.
hvaderfacebook
Facebooks formål
Hvis du kliker dig ind på facebook.dk, så kan du læse facebooks eget mål: Facebook hjælper dig med at dele og komme i kontakt med personerne omkring dig. Det er smukt formuleret og en hæderlig opgave de har sat sig selv for.

At kontakte
Jeg startede med at bruge facebook for at se hvilke venner, der spøgte på siden. Back in the days var funktionerne bygget mest om vennesøgningsfunktionen. Det er stadigvæk en hjørnesten på facebook. Du har mulighed for at bygge et kæmpe netværk op af gamle, nye og nuværende venner. I dag er det nærmest undtagelsen ikke at være oprettet på facebook. Jeg har meget få venner, der endnu holder stand og ikke opretter sig. Alle aldre finder hinanden på facebook.

At dele
En af de ting, der har gjort facebook meget attraktiv at være en del af er delingsfunktionen. Der bliver uploadet en milliard billeder til facebook om måneden. Du har altså mulighed for at se hvad andre laver og du kan selv vise dine dejlige feriebilleder frem. Det er et super godt redskab hvis du hurtigt skal vise billederne fra familiefesten eller fredagsbaren.
Mulighederne for at dele med andre er uendelige og derfor er ikke kune billeder. Vi deler videoer og viden samt en masse andet.

Opret dig
Hvis du ikke allerede har en profil, så lær mere om hvordan du opretter dig på facebook.

Gør som +1.000 andre og lær mere om online marketing

Lad mig sende dig mine bedste tips om digital markedføring med specielt fokus på Facebook. Jeg sender dig unikt indhold, der ikke bliver delt her på bloggen direkte til din inbox løbende.

Lad mig hjælpe dig med din online marketing. Læs mere om

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

Tjek også disse artikler:

Simon Willer

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.