Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

4 gode grunde til Facebook

Du har fået oprettet en profil på Facebook, men hvad i alverden du bruge den til. Her finder du fire ting Facebook er super til.

firegodegrundetilfacebook4

Netværk med venner og fjender
Facebook er primært et fantastisk redskab når du ønsker at holde kontakt med nære og fjerne relationer. Næsten alle er idag på facebook og derfor finder du hurtigt gamle klassekammerater, kollegaer, familie og resten af din omgangskred. Du har muligheder for at kommunikere nemt med dine facebook-venner.

Fortæl om dig selv
På facebook har du din egen profil og du har mulighed for at dele lidt om dig. Smid et cool billede op af dig selv og skriv lidt informationer omkring dig selv. På den måde kan folk, der er interesseret i at se hvad du har gang i lære mere. Du har mulighed for at opbygge en profil, der når ud til mange mennesker og signalere det du gerne vil.

Del informationer
Sociale Medier handler blandt andet om vidensdeling. Derfor er det meget effektivt til at dele hvad du har på hjerte. Finder du en fed artikel eller video, så smid den på din profil og lad dine facebook-venner få glæde af det du har opdaget. På den finder folk ud af, at du er fed at være venner med på facebook.

Gør din passion synlig
Brænder du får noget, så er facebook noget stedet for dig. Du kan oprette grupper og fansider om alt hvad hjertet begærer og det er ganske nemt at finde folk, der brænder for det samme.

Lad mig hjælpe dig med din online marketing. Læs mere om

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

Tjek også disse artikler:

Simon Willer

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.