Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

Opret dig på Facebook

Facebook er meget svær at komme udenom når, at man snakker Sociale Medier i Danmark. Derfor er essentielt at have en profil på Facebook.

Det er er meget nemt at oprette en profil. Du skal bare følge disse trin.

Opret en konto ved at gå ind på facebook.

Udfyld alle felterne, for ellers får du ikke lov til at komme videre.

opret-facebook

Tryk på det link, der bliver sendt til din mail.
confirm

Gå igennem trin 1 -3. Du kan sagtens springe disse trin hvis du klikker på “Spring dette trin over”.1-3

Find dine venner og acceptér de venner, der allerede har inviteret dig på mail (hvis dette er tilfældet).velkommentilfacebook

Nu er du total klar til at komme igang med at bruge facebook.
Jeg vil løbende komme med tips og tricks, der er vigtige når, at du bruger Facebook.

Så husk at tilmelde dig RSS-opdateringer.

Lad mig hjælpe dig med din online marketing. Læs mere om

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

Tjek også disse artikler:

Simon Willer

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.