Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

Lær at bruge sociale medier

Så er getSOCIAL.dk startet. Jeg har virkelig glædet mig til at komme igang. Jeg elsker sociale medier og jeg glæder mig til sammen med dig at finde ud af hvordan, at vi kan udnytte fænomenet fuldt ud.

getsociallaunch

Foto af Jlesmith

getSOCIAL.dk vil blive fuld af tips, tricks og nyheder omkring sociale medier og alt hvad, der rører sig indenfor det felt.  Jeg håber, at du er frisk på kommentere og du skal endeligt bare kontakte mig.

Let the fun begin!

Lad mig hjælpe dig med din online marketing. Læs mere om

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

Random Posts

    Simon Willer

    Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.